Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla ilkokul öğretmeni Seniha Can ve Sevim Şengöksel kardeşleri ziyaret etti.

27.11.2012 12:46

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla ilkokul öğretmeni Seniha Can ve Sevim Şengöksel kardeşleri ziyaret etti.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, ilkokul öğretmenliğini yapan Seniha Can ve Sevim Şengöksel kardeşleri evlerinde ziyaret etti, çiçek verdi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Seni Can, Başkan Fadıloğlu'nun her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, "Uzun yıllar Gaziantep'te değildim. Benim yanımda Rıdvan'ın yeri çok farklıydı. Kendisini benden sonra kız kardeşim okuttu. Beni kız kardeşime her zaman sorduğunu duydum. ve kendisini arayıp ziyaretine geleceğimi söylediğimde 'hocam ben kendim gelirim' dedi. Her zaman ziyaretime gelir. Allah kendisinden razı olsun. Böyle birini yetiştirmekten dolayı kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Sevim Şengöksel ise duygulu anlar yaşadığını ifade ederek, şunları ifade etti:

"Okuldayken de böyle saygılı ve çalışkan bir insandı. İyi ve kötü günlerimizde bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her zaman arayıp halimizi hatırımızı sormuştur. Kendisini o kadar bizden biri olarak hissediyoruz ki aradığı zaman

'Rıdvan oğlum' diyoruz kendisine. İnşallah bundan sonraki dönemlerde hep birlikte böyle bir araya geliriz."

Her iki öğretmeniyle bir arada olabilmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Fadıloğlu ise duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Eğer bu günlere gelebildiysem bunu öğretmenlerime borçluyum. Hocalarımız bizlere her zaman öğütlerde bulunurlardı. Öncelikle dürüst insan olmamızı öğütlerlerdi. Bizler de hocalarımızın öğütlerine uyup faydalı birey olmak için elimizden gelen çabayı gösterdik."

-Şehitkamil Ziraat Odası üyeleri Şahinbey'i gezdi

Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri Şahinbey ilçesini gezdi.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Yiğit ve üyeler, Şahinbey Belediyesi'nin ilçe genelinde yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceledi. Program çerçevesinde 300 evler ve 702 konut, Hanımlar Yüzme, Spor ve Kültür Merkezi, Güneykent spor, sosyal tesis ve pazar alanı, Karataş Kültür Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Şahinbey Sanayi sitesi ve Mavikent 1260 konut alanı ile Şahinbey Parkı gezildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yiğit, Güneykent Mahallesi'ndeki Organik Pazar Yeri'nin yapımından dolayı Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Gezi programıyla belediyenin çalışmalarını görme fırsatı bulduklarını hatırlatan Yiğit, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gördük ve çok beğendik. Özellikle çiftçi kardeşlerimizin ürünlerini doğrudan halka satış yapma imkanı bulacakları Organik Pazar Yeri çalışmasını çok beğendik."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Başkan Yiğit ve oda üyeleriyle sohbet etti.

-Gaziantep'te resim ve heykel sergisi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Öğretmenim Resim ve Heykel" sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sergi 18 öğretmenin yaptığı resim ve heykellerden oluşan toplam 52 eserden oluşuyor. Açılışa katılan Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, böylesi anlamlı bir günde öğretmenlerin emeklerinin sergilenmesinin güzel bir örnek olduğunu belirterek, sergiye katılan tüm öğretmenlere ve sergiyi düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Açılıştan sonra öğretmenlere teşekkür plaketi verildi.

Muhabir: Gaziantep

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement