Gaziler ve Şehit Yakınları Kartal'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gaziler ve Şehit Yakınları Kartal'da Buluştu

Gaziler ve Şehit Yakınları Kartal\'da Buluştu

Kartal’da gaziler ve şehit yakınları, Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kartal Belediyesi’nin verdiği yemekte bir araya geldi.

20.09.2014 10:41

Kartal'da gaziler ve şehit yakınları, Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kartal Belediyesi'nin verdiği yemekte bir araya geldi.

Kartal Belediyesi, Gaziler Günü dolayısıyla Organik Çadır'da düzenlediği etkinlikte şehit yakınları ve gazileri buluşturdu.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından başlayan programda konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, sadece Gaziler Günü'nde değil her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Öz, "Kartal Belediyesi ailesi olarak sizleri burada ağırlamaktan, sizleri burada görmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

Şehitleri anan Başkan Öz, gazilere her türlü desteğin verilmesi gerektiğini belirterek, "Bizim kıblemizde insan var. İnsana değer vereceğiz. İnsana değer verirken de bu ülkenin değerlerinden de asla sapmayacağız" diye konuştu.

Programa katılan şehit yakınları ve gaziler ise kendilerini hatırladıkları için Kartal Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini belirterek, hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Program, şehitler için yapılan duayla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler ve Şehit Yakınları Kartal'da Buluştu - Son Dakika


Advertisement