Gençlik Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gençlik Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı

Gençlik Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı

Dicle Üniversitesi, Türkiye Ulusal Ajansı'nın gençlere sunduğu Avrupa fırsatlarını genç mimar adaylarına anlattı.

23.05.2015 19:09

Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Türkiye Ulusal Ajansı'nın gençlere sunduğu Avrupa fırsatlarını genç mimar adaylarına anlattı.

Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi seminer salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Mimarlık ve Tasarım Kulübü üyeleri ilgi gösterdi. Toplantıda Türkiye Ulusal Ajansı'nın sağladığı Avrupa fırsatları, ERASMUS + Programı kapsamında hazırlanabilecek projelerin içerikleri, Eurodesk Bilgi Ağı'nın hizmetleri ve Avrupa Gençlik Portalı tanıtıldı. Ayrıca önceki dönemlerde Türkiye Ulusal Ajansının yurt dışında düzenlediği eğitimlere katılan, Erasmus + programı kapsamında uluslararası proje yürüten ve Avrupa Gönüllülük Hizmetinden faydalanan gençler deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Avrupa fırsatlarından daha fazla gencin yararlanmasını amaçlayan ve bu konuda onları bilgilendirmeyi kendine görev bilen Dicle Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi, önümüzdeki aylarda da bilgilendirme ve eğitim çalışmalarına devam edecektir. Eğitim ve etkinlikler hakkında detaylı bilgiye sahibi olmak ve katılım sağlamak için https://www.facebook.com/dicleprojeofisi adresinden takip edilebilir.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gençlik Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement