Giresun'u Vuran Fırtına İl Genel Meclisi'nde - Son Dakika
Yerel

Giresun'u Vuran Fırtına İl Genel Meclisi'nde

Giresun\'u Vuran Fırtına İl Genel Meclisi\'nde

Giresun İl Genel Meclisi, ekim ayı toplantıları başladı.

03.10.2014 10:39

Giresun İl Genel Meclisi, ekim ayı toplantıları başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında söz alan CHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, geçtiğimiz hafta Giresun'da yaşanan deniz afetinin yanlış planlanan Karadeniz Sahil Yolu'ndan kaynaklandığını iddia etti.

CHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Yılmaz geçtiğimiz günlerde meydana gelen afeti "karayolları faciası" olarak nitelendirdi. Giresun şehir içi geçişindeki tahkimat ve dolguların yeniden gözden geçirilmesini isteyen Yılmaz, "Deniz kimseye hakkını yedirmiyor. Bu sözün haklılığı ortaya çıktı. 300 metre kodundan viyadükler ve tünellerle geçişi planlanan ancak ucuz olsun deniz doldurularak yapılan yol nedeniyle sürekli afetler yaşıyoruz. Deniz hep aynı noktalardan vuruyor. Bunun çözümü güneyden geçen çevre yoludur" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Murşit Gürel de Güney Yolu Projesi'ne destek vererek, "Hükümetimizin gündeminde bu proje var. Havaalanı ile Keşap ilçesi arasında etüt çalışması yapıldı. Bu gerçekleşirse sadece ulaşım açısından katkı sağlamayacak. Şehir akaya doğru büyüyecek. Ekonomik gelişme olacak" dedi.

Meclis toplantısı, daha sonra gündemindeki konuları görüşmek üzere sürdü. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'u Vuran Fırtına İl Genel Meclisi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement