Gümüşhane'nin Yeni Valisi Yücel Yavuz Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'nin Yeni Valisi Yücel Yavuz Görevine Başladı

Gümüşhane\'nin Yeni Valisi Yücel Yavuz Görevine Başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Gümüşhane Valiliğine atanan Yücel Yavuz, akşam saatlerinde Gümüşhane’ye gelerek görevine başladı.

11.06.2014 20:05

Son Valiler Kararnamesi ile Gümüşhane Valiliğine atanan Yücel Yavuz, akşam saatlerinde Gümüşhane'ye gelerek görevine başladı.

Vali Vekili Meral Uçar ve İl protokolü tarafından Valilik önünde karşılanan Vali Yavuz, daha sonra makamına geçerek bazı açıklamalarda bulundu.

"GÜMÜŞHANE'Yİ BİR BÜTÜN OLARAK ELE ALIP EN İYİ HİZMETİ SUNMANIN GAYRETİNDE OLACAĞIZ"

Ekip ruhu ile şeffaf, vatandaş odaklı, Gümüşhaneli ve Gümüşhane'ye gönül vermiş herkesle adanmışlık ruhu içerisinde görev yapmanın niyeti ve gayreti içerisinde olacağını belirten Vali Yavuz, "Tek başımıza bir şey yapmamız mümkün değil. Bu bir ekip olayıdır. Seçilmişler, atanmışlar, sivil toplum kuruluşlarımız ve basınımız ekip çalışmasını sağlayıp Gümüşhane'nin tamamını bir bütün olarak ele alıp en iyi hizmeti nasıl sunacağımızın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

"GÜMÜŞHANEMİZDEKİ GÜZELLİKLERE GÜZELLİK KATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Gümüşhane'nin tarihiyle, geleneğiyle, geçmişiyle ve nevi şahsına münhasır özellikleriyle Türkiye'nin en güzel köşelerinden birisi olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, "Hepimiz el birliği ile, gönül birliği ile Gümüşhanemizdeki güzelliklere güzellik katmak için, Gümüşhane'de yaşayan bütün halkımıza vatandaş odaklı olarak hiçbir ayrım gözetmeden en güzel kamu hizmetini sunma gayreti içerisinde olacağız. Biz bunu sağlamak için tamamen şeffaf, vatandaş odaklı, vatandaşın hakkını ve hukukunu koruyacak bir mantalite ile gayret içerisinde olacağız. Gümüşhaneli ve Gümüşhane'ye gönül vermiş herkesle adanmışlık ruhu içerisinde görev yapmanın niyeti ve gayreti içerisindeyim." diye konuştu.

"DEVLET BABA ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ"

Valilik makamının halk arasında "Devlet Baba" olarak bilindiğinden hareketle hizmet anlayışı sürdüreceğini dile getiren Vali Yavuz, çok kısa bir sürede ilçeleri ve kurumları dolaşarak yol haritasını belirleyeceklerini, kendisinden önceki Valilerin yükselttiği çıtayı daha da yükseklere çıkarma hedefiyle çalışacaklarını sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'nin Yeni Valisi Yücel Yavuz Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement