Hazır Bina Hizmet Vermeyi Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Hazır Bina Hizmet Vermeyi Bekliyor

Hazır Bina Hizmet Vermeyi Bekliyor

Batmanda yapımı tamamlanan Aile Sağlık Merkezi, 3 yıldır hizmet vermeyi bekliyor.

29.09.2014 09:38

Eczacılar Odası tarafından yapımını tamamlanan Batman Pazaryeri mahallesindeki iki katlı konforlu bina 3 yıldır yeni sahiplerini bekliyor.

Burada 3 yıl önce Aile Sağlık Merkezi adı altında bina yapıldı. Fakat kimse sahiplenmedi. Buranın Aile Sağlık Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, 112 Acil servis, Çocuklar için bilgi evi türü veya yapılması gerekenin bir an önce yapılmasını bekleyen mahalle sakinleri, imza kampanyası başlattı.

"3 YILDIR BİTEN BİNA NEDEN HİZMET VERMİYOR?"

Eczacılar Odası girişimiyle örnek bir binanın yapıldığı mahallede ilgisizlikten tinercilerin mekanı haline geldiğini söyleyen mahalle sakinleri; "Eczacılar Odasının girişimiyle 2704 sokaktaki alan örnek bir binaya kavuştu. Ancak yapımı tamamlandığı halde hizmete açılmayan binanın açılması için yetkililerden destek bekliyoruz. İhata duvarı bile tamamlanan bina açılış bekliyor. Bu modern binanın çürümeye terk edilmemesini istiyoruz. Batman Merkez Pazaryeri Mahallesi 2704. Sokakta bulunan ve 3 yıldır yapımı bittiği halde kullanılmayan bina için vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Arsası belediye tarafından karşılanan, yapımını da Eczacılar Odasının üstlendiği bina 3 yıl önce tamamlandı. Aradan geçen süre zarfında çevre düzenlemesi ve iç donanımı biten bina, balici ve tinercilerin mekanı hale geldi. Evlerinin önündeki Aile Sağlığı Merkezini kullanamayan vatandaşlar, 500 metre uzaklıktaki ev usulü Aile Sağlığı Merkezine gitmek zorunda kalıyorlar. Batman'da 3 yıldır yapımı biten sağlık ocağı bulunurken, sağlık hizmeti kiralık evde yürütülüyor, burada Aile Sağlık Merkezi açılmasını istiyoruz" dediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hazır Bina Hizmet Vermeyi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement