Hentbol: Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Maçın Ardından

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, Hentbol Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Muratpaşa Belediyespor'la oynadıkları maça ilişkin, "Bizim için play-off öncesinde bu maç iyi performans oldu" dedi.

25.03.2015 17:54

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, Hentbol Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Muratpaşa Belediyespor'la oynadıkları maça ilişkin, "Bizim için play-off öncesinde bu maç iyi performans oldu" dedi.

Kalyoncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyespor karşılaşmasının beraberlikle bitmesine çok üzüldüklerini söyledi.

Maçı kazanmak istediklerini ancak bunu yapamadıklarını ifade eden Kalyoncu, "Bu yıl çok güçlü rakiplerle oynadık. Muratpaşa, oynadığı maç ve performansıyla Avrupa'da kendisini kanıtlamış bir kulüp. İyi mücadele sergiledik. Bizim için play-off öncesinde bu maç iyi performans oldu" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal da kupada son dört takım arasına kaldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Çok yoğun periyot içerisinde olduklarını vurgulayan Ünsal, "Kazasız belasız atlatmaya çalışıyoruz. Üzerimizde ister istemez biraz baskı var, bu da işin doğası. Oyuncularımız yıpranmadan, tempoyu düşük tutarak oynadı çünkü üç günde bir maçımız var" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement