İğneada'da Doğa Kampı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

İğneada'da Doğa Kampı Yapılacak

İğneada\'da Doğa Kampı Yapılacak

Thrakis Doğal Yaşam ve Kampçılık ve Doğal Yaşamı Koruma Vakfı (DAYKO) işbirliği ile Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde doğa kampı yapılacak.

28.08.2013 11:49

Thrakis Doğal Yaşam ve Kampçılık ve Doğal Yaşamı Koruma Vakfı (DAYKO) işbirliği ile Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde doğa kampı yapılacak.

Demirköy İğneada beldesinde 19-22 Eylül tarihleri arasından yapılacak olan doğa kampına 18-25 arasında herkes başvurabilecek.

DAYKO Kırklareli İl Temsilcisi Göksal Çiğdem, "Küresel çevre sorunları ve yanlış politikalar sebebiyle tehdit altında kalan onlarda doğal alanın sürdürülebilirliğinin sağlanmasına katkı sağlamak, gençlerde bu anlamda farkındalık yaratmak, doğal yaşamın güzelliklerini deneyimlemek ve unutulmaz hatıralar yaratmak amacıyla doğa kampı düzenliyoruz." dedi.

Kampın tamamen ücretsiz olduğunu belirten Çiğdem, "Eşsiz Istranca ormanları içinde gerçekleşecek konaklamalarımız organizasyon tarafından sağlanacak. Kamp çadırlarında olacak, gıda malzemeleri de yine organizasyon tarafından sağlanacak. Sürdürülebilir enerji ve çevre politikaları üzerine atölyeler, İğneada longozlarında doğa yürüyüşleri, uzman akademisyenler eşliğinde biyolojik çeşitlilik üzerine saha çalışmaları, doğa Kampçılığı üzerine temel eğitimler, yaygın öğrenim teknikleri temelli grup çalışmaları, Limanköy Deniz Feneri, Dupnisa Mağarası, Tarihi Top Dökümhanesi Ziyaretleri, kültürel geceler gibi etkinliklerimiz olacak." dedi.

Kampa katılacak olanların, "https://docs.google.com/forms/d/1wDhgz6VfDJR5MPu_E_kMjv4JUkJ0LjATjrVkFAyZiOw/viewform" internet adresinden 13 Eylül 2013 tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi. (ŞG- FA) - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İğneada'da Doğa Kampı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement