İl Özel İdaresi'nin Yeni Aldığı Araçlar Hizmete Sunuldu - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi'nin Yeni Aldığı Araçlar Hizmete Sunuldu

İl Özel İdaresi\'nin Yeni Aldığı Araçlar Hizmete Sunuldu

Kilis İl Özel İdaresi tarafından alınan yeni araçlar hizmete sunuldu.

07.03.2014 16:11

Kilis İl Özel İdaresi tarafından alınan yeni araçlar hizmete sunuldu.

İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen törene; Kilis Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Kilis Milletvekilleri Ahmet Salih Dal, Fuat Karakuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, ilçe kaymakamları, il genel meclisi üyeleri ile daire amir ve müdürleri katıldı.

Törende konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, 2013 yılında İl Özel İdaresi olarak 8 milyon TL borç kapattığını belirterek, "İlimize 10 milyon TL'lik yatırım yaptık. Her alanda ciddi projeler gerçekleştirildi. Bu projelerin uygulanmasında Yatırımcı Bakanlıklar ile görüşülerek proje üretilmiş, ödenekler etkin ve verimli bir şekilde kullanılmıştır. Hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesi için araç parkımıza takviyeler yaptık. Yeni araçlar aldık. Bugünde yeni alınan araçları hizmete sunumunu yapıyoruz. Bugünkü hizmete sunulan araçların değeri 1 milyon 500 bin TL'dir" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, yeni hizmete alınan araçlar ile daha hızlı bir şekilde hizmet üretildiğini belirterek, "Yeni araçların alınması en çok bizi sevindirmiştir. İl Genel Meclisi üyeleri olarak bize gelen taleplerin hızlı şekilde yerine getirilmesinde yeni araçları katkısı büyük olacaktır. Asfaltı kendimiz üretir hale geldik. Borumuzu kendimiz üretiyoruz. Araç filomuza yeni araçlar aldık. Halkımıza sunulan hizmetlerin kalitesi de çok önemlidir. İnşallah daha fazla halkımıza hizmet edeceğimize inanıyorum. Bu araçların alınmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, İl Özel İdaresi'ne alınan yeni araçların hayırlı olmasını temenni ederek, "AK Parti iktidarı döneminde hizmet halkımızın ayağına gitmektedir. Köylerimize daha fazla hizmet gitmesi için bu araçların katkısı büyük olacaktır. Her gen gün İl Özel İdaresi tarafından köylerimizin yol ve su sorunları çözülüyor. Köylerimize hizmet götürülmesinde ve bu araçların alımında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Kilis milletvekili Fuat Karakuş, köylere daha fazla hizmet götürülmesinin önemli olduğunu belirterek, "1 milyon 500 bin TL'lik yeni araçları bugün hizmete sunuyoruz. Bu araçların hayırlı hizmetlerde kullanılacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, her geçen gün Özel İdarenin araç parkının genişlediğini belirterek, "1.5 yıl içerisinde hem 8 milyon TL borç kapatıldı hem de 10 milyon TL'lik yatırım yapıldı. Yeni araç gereçler aldık. 4 adet damperli kamyon, 2 adet kırıcılı kanal kazıcı, 1 adet çöp toplama aracı, 1 adet trafik levhası çakma aracını bugün hizmete sunuyoruz. İl Özel İdaresi sadece yol yapmıyor. Su getirmiyor. Bir çok alanda hizmet veriyor. Tarihi mekanların restorasyonları başta olmak üzere bir çok alanda hizmet üretiyor" açıklamasını yaptı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi'nin Yeni Aldığı Araçlar Hizmete Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement