İncirliova'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

İncirliova'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

İncirliova\'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Cumhuriyetin kuruluşunun 92’inci yıldönümü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi İncirliova’da da çelenk koyma töreniyle başladı.

28.10.2015 16:03

Cumhuriyetin kuruluşunun 92'inci yıldönümü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi İncirliova'da da çelenk koyma töreniyle başladı.

İncirliova Cumhuriyet Meydanı'nda çelenklerin konulmasıyla başlayan törenler yarın da İlçe Kaymakamı Ediz Sürücü'nün makamında resmi kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşları kabulünün yanı sıra İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı'nda devam edecek.

İncirliova Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk koyma törenine İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Kurt, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Demiralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan'ın yanı sıra daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Çelenk sunumu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal etmiş devlet büyüklerimiz, aziz şehitlerimizi rahmetle anar gazilerimize şükranlarımı sunarım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutlar saygılarımı sunarım" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement