İşçi Partisi Yarımada'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi - Son Dakika
Yerel

İşçi Partisi Yarımada'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi

İşçi Partisi Yarımada\'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi

İşçi Partisi (İP) İzmir Güzelbahçe, Urla ve Mordoğan Örgütlerinin birlikte düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Yürüyüşü düzenlendi.

20.10.2012 19:38

İşçi Partisi (İP) İzmir Güzelbahçe, Urla ve Mordoğan Örgütlerinin birlikte düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Yürüyüşü düzenlendi. Güzelbahçe Köyiçi, Urla Cumhuriyet Meydanı, Gülbahçe, Balıklıova'da yürüyüş ve Mordoğan'da Cumhuriyet Şöleni düzenledi.

Güzelbahçe'de bugün saat 11.00'de gerçekleştirilen yürüyüş İP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Tugay Şen'in basın açıklamasını yapmasıyla başladı. Şen, "Yürüyüşümüz tüm İzmir için önemli. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tüm yasakları çiğneyerek kutluyoruz. Biz, kendimize ve milletimize güveniyoruz. AKP iktidarını indireceğiz" dedi.

Yürüyüşe en önde katılan Güzelbahçe eski belediye başkanı Ertan Avkıran ise, "Gerekirse canımı vermekten hiç çekinmem. Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Atatürk'ün, Cumhuriyetin olduğu her yerde ben de varım. Cumhuriyetin askeriyim. Cumhuriyet için her şeyi yaparım. Gerekirse canımı vermekten hiç çekinmem" diye konuştu.

Yürüyüşe çevrede oturan emekli subay ve astsubaylar ile yazarlar, bazı öğretim üyeleri de katıldı.

'Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti', 'Hükümet istifa' şeklinde sloganların atıldığı yürüyüşe, bazı vatandaşlar da balkonlardan alkışlarla destek verdi. Yürüyüşün, Urla'dan geçilerek Mordoğan'da tamamlanacağı bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşçi Partisi Yarımada'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement