İsrai'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrai'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

İsrai\'in Gazze\'ye Yönelik Saldırıları

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanlığı tarafından, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

26.07.2014 14:22

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanlığı tarafından, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Mehmet İstemihan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze halkı üzerine bomba yağdırması ve akabinde kara harekatı başlatarak vahşi bir şekilde çoluk çocuk demeden insanları katletmesinin suç olduğunu belirtti.

İsrail'in, karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ettiğini ifade eden İstemihan, şunları kaydetti:

"Katil İsrail, ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor ve Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. On bir gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor, seyir halindeki otomobilleri havaya uçuruyor, küçücük çocukları vuruyor ve camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail'in saldırılarını şiddetle lanetliyoruz." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrai'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement