İyi Ki Geldiniz Çocuklar" - Son Dakika
Yerel

İyi Ki Geldiniz Çocuklar"

İyi Ki Geldiniz Çocuklar"

Yaşlılar Haftası nedeniyle Başkent Üniversitesi Adana Özel Başkent Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Adana Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

25.03.2015 11:29

Yaşlılar Haftası nedeniyle Başkent Üniversitesi Adana Özel Başkent Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Adana Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulundu. Öğretmen ve öğrencileri görünce "kendi çocukları gelmiş gibi sevinen" yaşlılar duygu dolu anlar yaşadı.

Her yıl geleneksel olarak 19-24 Mart Yaşlılar Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette, öğrenciler yanlarında getirdikleri çiçek ve hediyeleri, kendilerini büyük bir sevecenlikle karşılayan "nine ve dedelerine" takdim etti.

Huzurevi sakinlerinin duydukları memnuniyet, gülen yüzlerine ve sevgiyle bakan gözlerindeki pırıltılara yansıdı. Huzurevindeki yaşlılar, "İyi ki geldiniz çocuklar. Günümüze neşe kattınız. Sizler getirdiğiniz çiçeklerden ve hediyelerden daha güzelsiniz. Bizleri çok sevindirdiniz, teşekkür ederiz" diyerek ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.

Bu tür sosyal etkinliklerde bulunmayı sürdüreceklerini söyleyen Başkent Okulları Tarih Öğretmeni Pürnur Karaca "Öğrencilerimiz ve yaşlılarımızın birlikte mutlu olduklarını görmek yaptığımızın ne kadar doğru ve gerekli olduğunu kanıtladı. Yaşlılarımıza saygı ve ilgi toplum olarak korumamız gereken bir haslet" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İyi Ki Geldiniz Çocuklar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement