İzmir'de Otelden Hırsızlık - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Otelden Hırsızlık

Torbalı ilçesinde çalıştıkları otelin kasasından nakit, ziynet eşyası, çek ve senetleri çaldıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.

18.07.2014 17:27

Torbalı ilçesinde çalıştıkları otelin kasasından nakit, ziynet eşyası, çek ve senetleri çaldıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir otelin işletmecisi, iş yerindeki kasanın açılarak içerisinde  6 bin 900 lira ve 300 avro nakit, 8 bilezik, 10 cumhuriyet altını ile çek ve senetlerin çalındığını bildirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kasanın anahtarla açıldığını belirleyince otel çalışanlarını sorguya aldı. Soruşturma sonunda otel çalışanları C.Y, İ.Ç ve T.G'nin yedek anahtarı alarak hırsızlığı gerçekleştirdikleri ve durumun fark edilmemesi için de çalışmaya devam ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan 3 otel çalışanının evlerinde yapılan aramada çalınan nakit ve ziynet eşyalarının bir bölümü ele geçirildi.

Zanlıların, çek ve senetleri üzerilerinde bulundurmaktan çekindikleri ve yakarak imha ettikleri öğrenildi.

Sorgularının ardından Torbalı Adliyesi'ne sevk edilen C.Y, İ.Ç ve T.G mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Otelden Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement