İzmir'deki Kayıp Genç Bulundu - Son Dakika
Yerel

İzmir'deki Kayıp Genç Bulundu

Torbalı'da annesinin hakkında kayıp başvurusu yaptığı ve 1 aydır haber alınamayan genç, Buca'da bir pidecide garson olarak çalışırken bulundu.

05.04.2014 17:26  Güncelleme: 17:47

Torbalı ilçesinde annesinin hakkında kayıp başvurusu yaptığı ve yaklaşık 1 aydır haber alınamayan 17 yaşındaki Kaan Egemen Ceyhan, polis tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ailesinin 29 gündür haber alamadığı ve hakkında kayıp başvurusunda bulunduğu Kaan Egemen Ceyhan'ın bulunması için İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın talimatıyla özel ekip oluşturuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü polislerinden oluşturulan ekip, Ceyhan'ın bağlantılarını araştırarak sürdürdüğü çalışma sonrası Buca İlçesi'ne yoğunlaştı.

Kayıp genç ilçedeki bir pide salonunda garson olarak çalışırken bulundu.

Polis tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ceyhan, işlemlerinin ardından annesine teslim edildi.

Anne Melal Atlı, "Oğlumun fotoğrafı elimde, günlerdir sokak sokak İzmir'i dolaşıyordum. Nihayet oğluma kavuştum. Mutluyum, sevinçliyim" diyerek gözyaşı döktü.

Torbalı'da bir restoranda garsonluk yapan Kaan Egemen Ceyhan, 29 gün önce alışveriş merkezine gideceğini söyleyerek evden ayrılmasından sonra bir daha geri dönmemiş, birlikte yaşadığı annesi Melal Atlı polise kayıp olduğu yönünde başvuru yaparak, oğlunun kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabileceğini bildirmişti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'deki Kayıp Genç Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement