İzmit'te Eğitime Destek Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit'te Eğitime Destek Devam Ediyor

İzmit\'te Eğitime Destek Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr.

23.10.2013 11:09

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, göreve geldiği günden beri titizlikle yürüttüğü eğitime destek projesini kararlılıkla sürdürüyor.

İzmit sınırları içerisinde bulunan tüm okulların fiziki ve sosyal olanaklarının arttırılması adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Başkan Doğan, son olarak Gültepe mahallesinde hizmet veren İnkılap Ticaret Lisesi'ne modern bir öğretmenler odası kazandırdı.

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı İbrahim Okutan, Okul Müdürü İbrahim Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Dumanoğlu, Gültepe Muhtarı Yusuf Çevik, öğretmenler ve öğrenciler katılımı ile gerçekleşen sembolik törende söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, okullardan gelen taleplere duyarsız kalamadıklarını ifade etti. İnkılap Ticaret Lisesi'nden öğretmenler odasının düzenlenmesi yönünde gelen talebi değerlendirerek okula modern bir öğretmenler odası kazandırıldığını ifade eden Doğan, "Biz elimizden geldiğince eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz için ne yapsak az. Onların hakkını ödeyemeyiz" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan Fatih Projesi kapsamında yapılan bilgisayar sınıfını da açan Başkan Doğan, "Ülkemizde milli eğitim alanında bir reform yaşanmaktadır. Bakanlığımızın çalışmaları çocuklarımız geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlanıyorlar" diye konuştu.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden düzenlenen öğretmenler odası kilitli dolap, vestiyer dolabı, masa, sandalye, jaluzi perde, badana boya ve sünger panolar monte edilerek modern bir görünüme kavuştu. Yeni öğretmenler odası için okul yönetimi ve öğretmenler Başkan Doğan ve ekibine teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te Eğitime Destek Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement