Kadın Girişimciler Uzunköprü'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kadın Girişimciler Uzunköprü'de Toplandı

Kadın Girişimciler Uzunköprü\'de Toplandı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesi, Mart ayı toplantısını Uzunköprü’de gerçekleştirdi.

11.03.2015 17:40

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesi, Mart ayı toplantısını Uzunköprü'de gerçekleştirdi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan öncülüğünde yapılan toplantının ardından kurul üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulundu. İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun Uzunköprü ziyaretleri Kaymakam Kemal Yıldız ile başladı. Kurul İcra Komitesi Başkanı Aslan, yeni dönemde seçilen komite üyelerini tek tek tanıttıktan sonra, kadın girişimciler olarak yeni projelerle kadın girişimcilere destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ise kadın girişimcileri desteklediklerini ve sayılarının artması gerektiğini belirterek, bu amaç doğrultusunda KOSGEB destekleri ve eğitimlerinin faydalı olacağını, kadın girişimcilerin bunlardan daha çok yararlanması gerektiğini ifade etti.

İl Kadın Girişimciler Kurulu daha sonra Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen'i ziyaret etti. Fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Belediye Başkanı İşbilen, "İş dünyasında kadınımızın yer alması çok önemli. Ekonomisi güçlü olan kadın sesini daha çok duyuruyor. Sivil toplum kuruluşlarında başarılı konumlarda yer alıyorlar. Yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı sizi tebrik ediyorum" dedi. Kurul Başkanı Aslan kadın girişimci olabilecek çok sayıda kadın olduğunu, bunlara ulaşıp iş hayatına dahil etmek istediklerini ifade etti.

Son olarak, İl Kadın Girişimciler Kurulu protokol ziyaretlerinin ardından, Uzunköprü'de faaliyetlerini sürdüren kadın girişimciler ile bir araya geldi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Girişimciler Uzunköprü'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement