Kadirli'de Sürücülere Ramazan Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de Sürücülere Ramazan Uyarısı

Kadirli ilçesinde, trafik ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı oruçlu sürücüler uyardı.

17.07.2014 17:31

Kadirli ilçesinde, trafik ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı oruçlu sürücüler uyardı.

Cengiz Topel Mahallesi Osmaniye Yolu üzerinde uygulama yapan ekipler, durdurdukları araç sürücülerini uyararak, dikkatli olmalarını istedi.

Polisler tarafından bazı trafik bilgileri hatırlatılan sürücülere, trafik kurallarına uymaları konusunda hassas davranmaları istendi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amiri Halil İbrahim Serin, belirli zamanlarda yaptıkları trafik uygulamalarını Ramazan ayı dolayısıyla arttırdıklarını söyledi.

Sıcaklık ve nem oranının yüksek olmasının yanında tansiyon ve şeker gibi rahatsızlıkların kazalara sebebiyet verdiğine dikkat çeken Serin, şunları kaydetti:

"Önemli olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğidir. Yaz aylarının sıcak olması ve Ramazan ayı nedeniyle oruçlu olarak trafiğe çıkan sürücülerimizi yorgunluk, uyuşukluk ve uyku halinden dolayı trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıyoruz.

Bu uygulamalarla sürücülerin kurallara uyup uymamasının kontrolünün yanında polis ile trafik polisinin halkla olan ilişkisini pekiştiriyoruz. İlçe emniyet müdürlüğü olarak sürücülerimizden olumsuz bir durumun yaşanmaması için trafik kurallarına uymalarını ve hız yapmamalarını istiyoruz." - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli'de Sürücülere Ramazan Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement