Kalıcı Konutlarda Prestij Parkı Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kalıcı Konutlarda Prestij Parkı Hazırlanıyor

Kalıcı Konutlarda Prestij Parkı Hazırlanıyor

Düzce Kalıcı Konutlar Bölgesinde inşası devam eden Erguvan Sosyal Tesisleri, yaz düğün ve organizasyonlarına ev sahipliği yapmak için gün sayıyor.

08.07.2015 11:49  Güncelleme: 12:07

Düzce Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar Bölgesinde inşası devam eden Erguvan Sosyal Tesisleri, yaz düğün ve organizasyonlarına ev sahipliği yapmak için gün sayıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kalıcı Konutlar Bölgesinde yenilenen Erguvan Sosyal Tesislerinin Temmuz ayı içindeki açılışı için hazırlıkları tamamlanıyor. Düzce'nin en prestijli parklarından biri olma özelliğini taşıyan Erguvan Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan kafeterya-restoran, geniş kır bahçesi, süs havuzları ve hanımlar lokali ile Düzcelilerin yeni yaşam alanı olmak için hazırlandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in çalışmalarını sık sık yakından takip ettiği sosyal tesiste görselliğin yanı sıra çevre düzenlemelerine de dikkat edildi. Özellikle tesisin üst tarafından bulunan koru sınırına çok sayıda Erguvan ağaçları dikildi. Bu sayede tesisin aydınlatmasının da etkisi ile gündüz saatlerinin yanı sıra gece de Erguvan Sosyal Tesisleri mor rengin yansımaları ön plana çıkacak. Park ve sosyal tesis niteliği taşıyan yapıda düğün, sünnet ve davet gibi geniş kapsamlı organizasyonların yapılması da sağlanacak. Ayrıca Düzce Belediyesi tarafından işletilecek tesiste sunulacak kafeterya hizmeti ile vatandaşlar keyifli vakit geçirme fırsatı bulacak. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalıcı Konutlarda Prestij Parkı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement