Karabük'te Üniversite Öğrencileri Köpekleri Elleriyle Besledi - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Üniversite Öğrencileri Köpekleri Elleriyle Besledi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri ve Hayvan Hakları Kulübü üyeleri aldıkları mama, süt ve ekmekleri hayvan barınağına bağışladı.

19.12.2015 14:27

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri ve Hayvan Hakları Kulübü üyeleri aldıkları mama, süt ve ekmekleri hayvan barınağına bağışladı.

Safranbolu Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden öğrenciler, yavru köpekleri elleriyle besledi.

KBÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sırma Oya Tekvar, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenli olarak bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Her canlının yaşama hakkı olduğunu ifade eden Tekvar, şöyle konuştu:

"Ayda bir veya bir kaç ayda bir olmak üzere bu ziyaretleri gerçekleştirirken, üniversite de hayvan sever ve hayvan hakları savunucusu öğrencilerimizi, hocalarımızı davet ediyoruz. Kendi aramızda imkanlarımız çerçevesinde para toplayarak mamalar, süt, ekmek alıyoruz. Buradaki canlıları besliyoruz, onları seviyoruz. Hem mamamızı veriyoruz hem de kalbimizi paylaşıyoruz. Keyifli bir ortam oluyor."

KBÜ Hayvan Hakları Kulübü Başkanı Atiye Nur Ataç ise 3 yıllık bir kulüp olduklarını belirtti.

Düzenli olarak barınakları ziyaret ettiklerini vurgulayan Ataç, şöyle konuştu:

"Bu ay da Safranbolu Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmek istedik. Daha büyük yardım ve bağış toplamayı amaçladık. Bunda da başarılı olduk. Destek olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yüklü miktarda mama ve süt topladık, bu etkinliğimize 100'ün üzerinde öğrenci katıldı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te Üniversite Öğrencileri Köpekleri Elleriyle Besledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement