Kaymakamdan Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakamdan Veda Ziyareti

Kaymakamdan Veda Ziyareti

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamı Aydın Ergün, veda ziyaretleri kapsamında İlçe Belediye Eş Başkanı Seyid Narin'i makamında ziyaret ederek veda etti.

18.09.2014 16:59

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamı Aydın Ergün, veda ziyaretleri kapsamında Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyid Narin'i makamında ziyaret ederek veda etti. Narin, Kaymakam Aydın Ergün'ü Başkan Yardımcısı Vedat Gündüz ve Meclis Üyesi Mürsel Erel ile birlikte karşıladı.

Ziyareti için teşekkür eden Narin, "Belediye olarak yürüttüğümüz çalışmalarda her daim bizlerle diyalog halinde olmanız bizleri ilçemiz adına mutlu etmiştir" dedi.

Kaymakam Ergün görev yeri değişikliği dolayısıyla kentten ayrılacağını dile getirerek, "Size ve mesai arkadaşlarınıza vade etmek için buradayım. Görev yaptığım süre içerisinde her kesimden insanlarla direk temaslar yapmak suretiyle en iyi hizmeti, koordinasyon içerisinde götürme gayreti içerisindeydik. Başkanımıza da ekibine de başarılar diliyorum. Veda ediyoruz, inşallah başka vesilelerle Diyarbakır'a gelip gideriz. Burada da çok dostumuz, kardeşimiz oldu" dedi.

Narin, kendilerini her zaman Diyarbakır'a beklediklerini ifade ederek, "Fahri bir Diyarbakırlı olarak, Diyarbakır'a gönül vermiş bir yönetici olarak her zaman katkılarınızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Seyid Narin, Kaymakam Aydın Ergün'e yeni görev yerinde başarılar dileyerek veda etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakamdan Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement