Kaza Sonrası Kaçmaya Çalışan Kişi Bıçaklandı - Son Dakika
Yerel

Kaza Sonrası Kaçmaya Çalışan Kişi Bıçaklandı

Kaza Sonrası Kaçmaya Çalışan Kişi Bıçaklandı

Marmaris'te meydana gelen hasarlı trafik kazasının ardından çıkan tartışmada bir kişi bıçakla yaralandı.

11.08.2014 15:57  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, Armutalan Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda Ali Y'nin (24) kullandığı 06 AC 1566 plakalı kamyonet ile Salih D'nin yönetimindeki 58 TU 826 plakalı otomobil çarpıştı.

İki araçta da hasar meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kazanın ardından alkolü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü ile yanındaki arkadaşının olay yerinden kaçmaya çalıştığı öne sürüldü. Bunun üzerine kamyonettekiler ile otomobilde bulunanlar arasında kavga çıktı.

Kavgada ayağından aldığı bırak darbesiyle yaralanan Salih D. ve arkadaşı, otobillerine binerek olay yerinden ayrıldı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bu kişiler, yaklaşık 200 metre ilerideki ara sokakta polis ekiplerince yakalandı.

Çağrılan 112 Acil Servis ekibinin sağlık müdahalesinin ardından yaralı, Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, olaydan sonra kamyonet sürücüsü ve kavgaya karıştıklarını belirlenen 2 kişi ifadesine başvurulmak üzere Marmaris Polis Merkezine götürüldü. Ali Y. ve yakınları, kaza sonrası kaçmaya çalışan kişileri engellemeye çalıştıklarını ancak bıçaklama olayı ile ilgilerinin bulunmadığını savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaza Sonrası Kaçmaya Çalışan Kişi Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement