Kdz. Ereğli'de Ahbap Derneği'nin Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli'de Ahbap Derneği'nin Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Kdz. Ereğli\'de Ahbap Derneği\'nin Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Sanatçı Haluk Levent’in ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Ahbap Derneği üzerinden Kdz. Ereğli Belediyesi’ne gönderdiği 2 bin adet gıda kolisi ekiplerce yerlerine ulaştırılıyor.

16.11.2022 11:58  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Haluk Levent'in ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Ahbap Derneği üzerinden Kdz. Ereğli Belediyesi'ne gönderdiği 2 bin adet gıda kolisi ekiplerce yerlerine ulaştırılıyor.

"22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali"nde kentlilerle buluşan sanatçı Haluk Levent, halka verdiği sözü tuttu. Levent'in Ahbap Derneği üzerinden Kdz. Ereğli Belediyesi'ne ulaştırdığı 2 bin gıda kolisinin dağıtımı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü İsmail Başel, gelen kolilerden bin adedini dağıttıklarını belirterek, "Başkanımız Halil Posbıyık'ın talimatları doğrultusunda gelen müracaatları inceliyoruz. Bizim daha önceden tespit ettiğimiz aileler de var. İhtiyaca göre kolileri teslim ediyoruz. Şu an bin tanesini dağıttık, yılbaşına kadar hepsini bitirmek üzere bir çalışma yapıyoruz. Merkez Cumhuriyet Halk Evi'nde bir yandan müracaatları da almaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli'de Ahbap Derneği'nin Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement