Kepezli 40 Öğrenci Kefken'de - Son Dakika
Yerel

Kepezli 40 Öğrenci Kefken'de

Kepezli 40 Öğrenci Kefken\'de

Kepez Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin ‘Öğrenci değişim’ programı kapsamında 40 Kepezli öğrenci, Kefken Kampı’na katıldı.

11.07.2014 11:34

Kepez Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi'nin 'Öğrenci değişim' programı kapsamında 40 Kepezli öğrenci, Kefken Kampı'na katıldı.

Kepez Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi'nin karşılıklı yürüttüğü öğrenci değişim programı kapsamında, Karatay Anadolu Lisesi ve Metin Çiviler Anadolu Lisesi'nden 40 öğrenci, Kefken Kampı'na katıldı. Öğrenciler, ortak paylaşımlarda bulunarak hem yeni dostluklar edindi hem de bilgi paylaşımı sayesinde modern bir vizyona sahip olma fırsatı yakaladı.

Minyatür Türkiye Park, Panorama 1453 Tarih Müzesi, boğaz turuna çıkan öğrencilere kamp veda gecesinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan madalya takdim etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü adına ise gecede Kültür ve Sosyal İşler Şefi Begüm Uykal, Başkan Demircan'a günün anısına hediye verdi.

Kepez'de yaşayan gençlerin öğrenci değişim programı sayesinde fark yaratacağını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Yorucu geçen bir sene sonunda öğrencileri motive etmek, onlara deneyim kazandırmak ve kültürlerinin artmasında aktif olarak rol oynuyoruz. Kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle gençlerin gelişimine yardımcı olmak istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepezli 40 Öğrenci Kefken'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement