Kesob Başkanı Memiler'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kesob Başkanı Memiler'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kesob Başkanı Memiler\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler’in Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) genel kurulunda Denetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24.09.2014 09:12

Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler'in Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) genel kurulunda Denetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ahilik Haftası nedeniyle ziyaretlerini sürdürürken, TESK'in esnafın en tepe noktası olduğunu ifade ederek, "Bu önemli göreve başkanımızın seçilmesi Kilisli esnaf açısından çok önemlidir. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

KESOB Başkanı Şevket Memiler ise gerek KESOB gerekse TESK Denetim Kurulu Başkanı olarak her zaman Kilis esnafının emrinde olacağını, Kilis esnafının desteği ile buraya seçildiğini ifade etti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kesob Başkanı Memiler'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement