Konyalı Dökümcülerden Almanya'da Gövde Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Konyalı Dökümcülerden Almanya'da Gövde Gösterisi

Konyalı Dökümcülerden Almanya\'da Gövde Gösterisi

Konya sanayisinin önde gelen sektörlerinden döküm sektör sanayicileri, Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen organizasyonla Almanya’daki GIFA-METEC-NEWCAST-THERMPROCESS Döküm, Metalurji, Metal İşleme ve Kaynak İşleme Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı.

25.06.2015 13:09

Konya sanayisinin önde gelen sektörlerinden döküm sektör sanayicileri, Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen organizasyonla Almanya'daki GIFA-METEC-NEWCAST-THERMPROCESS Döküm, Metalurji, Metal İşleme ve Kaynak İşleme Teknolojileri Fuarı'nda stant açtı.

KSO tarafından yürütülen ve Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen 'Konya Döküm Kümesi Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi' projesi kapsamında stant açan Konyalı 11 döküm firması, fuarda kendi ürünlerini tanıtırken, 35 kişilik bir Konyalı işadamı heyeti de KOSGEB desteğiyle fuarı ziyaret etti.

Fuar hakkında bilgi veren KSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Acar, 4 yılda bir düzenlenen ve döküm sektöründe dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan fuarın, Konyalı sanayiciler açısından verimli geçtiğini söyledi. Fuarda stant açan firmaların kendi ürünlerini tanıtmanın yanı sıra, dünyada yükselen yeni trendleri ve gelişmeleri de yakından görme fırsatı bulduklarını anlatan Acar, "Sanayicilerimiz Almanya Düsseldorf'ta düzenlenen fuarda, Döküm Ekipmanları, Döküm Tesisleri, Döküm Teknolojisi, Makineler, Kimyasal Ürünler, Yanma Teknolojisi, Taşıma Ekipmanları, Veri İletimi, Çevre Mühendisliği, Endüstriyel Sağlığı ve Güvenliği, Ölçme Sistemleri, Eritme Fırınları, Metalurji, Metal İşleme, Metal İşleme Makineleri, Kalıp Makine Döküm Temel Malzemeler, Düzenleme ve Kontrol Teknolojisi, Güvenlik Sistemleri, Depolama Teknolojisi, Test Teknolojisi, Kaynak Teknolojisi gibi pek çok ana ürün grubundaki yeni gelişmeleri görme imkanı buldular" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyalı Dökümcülerden Almanya'da Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement