Korkuteli'de 5 Ayda 113 Araç Trafikten Men Edildi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de 5 Ayda 113 Araç Trafikten Men Edildi

Korkuteli\'de 5 Ayda 113 Araç Trafikten Men Edildi

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde son 5 ay içinde gerçekleşen denetimlerde, 113 aracı trafikten men edildi.

21.06.2016 16:41

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde son 5 ay içinde gerçekleşen denetimlerde, 113 aracı trafikten men edildi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü 5 aylık istatistiki bilgileri paylaştı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil büro amirliğinden verilen bilgiye göre, 2016 yılının ilk 5 ayında ilçe genelindeki trafik noktalarında yapılan denetimlerde toplam 10 bin 89 araç kontrol edildi. Bu kontrollerde trafik kurallarına aykırı hareket etmekten toplam bin 326 araca ceza kesildi. Bu kontroller sonunda 113 araç trafikten men edildi.

Alınan tüm önlemlere rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle son 5 ay içerisinde toplam 11 maddi hasarlı, 22 yaralamalı, 1 ölümlü olmak üzere toplam 34 trafik kazası meydana geldi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, "İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik denetleme büro amirliği ve Jandarma ekiplerimizce ilçemizde trafik güvenliği ve vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler artırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülmektedir. Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destekleriyle katkı sağlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de 5 Ayda 113 Araç Trafikten Men Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement