Koyulhisar'da Anneler Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da Anneler Günü Programı Düzenlendi

Koyulhisar\'da Anneler Günü Programı Düzenlendi

Koyulhisar Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

18.05.2013 15:48

Koyulhisar Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Koyulhisar Kültür Merkezinde Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Anneler Günü programı annelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Programda konuşan AK Parti Koyulhisar Kadın Kolları Başkanı Melahat Yaşar" Sizlerin kıymetinin bir günde anlaşılması mümkün değildir. Hayatının bütününde anne ve babasına nezaket gösteren bir insan, her gününü ihya etmiş demektir. Dinimize göre her gün anneler günüdür. İslam'da anne çok muhterem ve yüce bir varlıktır. İslamın anneye verdiği mevkiyi ve makamı hiçbir sistem kadına vermemiştir. Cennet anaların ayakları altındadır sözüyle abideleşen anne, başka hiçbir sistem ve anlayışta bu kadar büyümemiştir. Bu yüzden anneler her gün gönüllerimizde açan bir çiçek gibi olmalıdır" dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ise yaptığı konuşmada "Hadis-i şerifte de belirtildiği gibi Cennet, anaların ayakları altındadır. Dinimizin bu derece kıymet verdiği annelerimize yaşamlarının her döneminde destek olmak ve bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen ve yoğun bir şekilde yaşanan bir duygu olması gerekmektedir. Hepinize anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyorum" diye konuştu.

Programda Sivas ta yapılan okullar arası halk oyunlarında birinci olan Münire Mustafa Aydoğdu Yatılı Bölge Ortaokulu halk oyunları ekibi annelere gösterileri sundu. Gösterilerinin sonunda Sivas'ta aldıkları başarıdan dolayı Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı İlhan Eren tarafından öğrencilere hediye verildi. Programda Neriman Oruç yılın annesi seçildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da Anneler Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement