Küçük Kızlarını Da Oyuncu Yaptılar - Son Dakika
Yerel

Küçük Kızlarını Da Oyuncu Yaptılar

Tamer Karadağlı'nın yönetmenliğini üstlendiği 'Süpertürk' adlı sinema filminin çekimleri tamamlandı.

15.01.2012 06:03  Güncelleme: 18:03

'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Haluk' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı 'Süpertürk' adlı sinema filminin çekimleri tamamladı.

Süpermen'in bir ikizi olsa, üstelik bu ikiz Türk olsa neler olurdu? Sorusuna cevap vermeye çalışan film, izleyenleri kahkaha tufanına sokacak. Çocukluğundan itibaren uçabilen, gözlerinden çıkardığı ışınlarla karpuz kesebilen, okey oynarken taşları istediği gibi yönlendirebilen, nazar boncuğu ile dolaşan Süpertürk, Amerikalı ikizi gibi suçluların peşine düşmekten ziyade kadın programlarının vazgeçilmez bir unsuru olur. Mart 2012'de vizyona girmesi planlanan filmin setteki çekim işi tamamlandı.

SETE NEŞE KATTILAR

Olağanüstü güçleri olan 'Süpertürk'ün hikayesini anlatan filmde; Suna Keskin, Atilla Arcan, Buket Dereoğlu, Necmi Yapıcı, Cem Emüler ve Murat Serezli gibi isimlerin yanı sıra Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan ve kızları Zeyno da rol aldı. Filmde Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı'nın çocukluk sahneleri de yer alıyor. Balkan'ın çocukluğunu kızı Zeyno, Karadağlı'nınkini ise Oğuz Beyce canlandırdı. Minik oyuncular sette keyifli anlar yaşanmasına neden oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Küçük Kızlarını Da Oyuncu Yaptılar

Son Dakika Yerel Küçük Kızlarını Da Oyuncu Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement