Kütahya'da Polis Haftası Başladı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Polis Haftası Başladı

Kütahya\'da Polis Haftası Başladı

Kütahya’da, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü etkinlikleri nedeniyle hazırlanan ’Farkında mısınız?’ adlı tiyatro gösterimi ilgi gördü.

04.04.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü etkinlikleri nedeniyle hazırlanan 'Farkında mısınız?' adlı tiyatro gösterimi ilgi gördü.

Gösteri sonrası bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, "İzlediğim bazı bölümlerde gözlerim yaşardı.Çünkü bizim sorumluluğumuz içinde olan bu toplumda maalesef bu olayları biz yaşıyoruz.Bunun yaşanmaması için de ilkokullarımız, ortaokullarımız ve liselerimiz öğrencilerine gerçekte yaşanan olayların tahlili ile beraber burada ortaya konması bizlere yapacağımız çok işin olduğunu gösteriyor.Devlet, Millet, aile,okul olarak hepimizin görev ve sorumlulukları var.İnşallah bu bilinci bu duyguları paylaşırız.Ülkemizin de milletimizin de geleceği emin olur" diye konuştu.

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Liselerarası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece elde eden öğrencilere ödülleri Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Vali Yardımcısı Uğur Turan ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur tarafından takdim edildi.

Bu arada, Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, başarılı çalışmaları sebebiyle toplum destek polislere teşekkür belgesi verdi.

Etkinlikte resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye elde eden öğrencilere ödülleri takdim edildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Polis Haftası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement