Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Görele Müftülüğü tarafından kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren 10 öğrenci altınla ödüllendirildi.

16.04.2014 12:29

Görele Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren 10 öğrenci altınla ödüllendirildi.

Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde, "Peygamber" konulu kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaymakam Ünal Kılıçarslan, "Bir Müslüman Kuran'a dayalı inanç sistemini samimiyetle kucaklamalı, onun dışında hiçbir inanç sistemini esas almamalıdır. Bu anlamda kutlu doğum haftasının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını diler, Peygamber efendimizi anma noktasında yazılan kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi kutlarım" dedi.

Konuşmaların ardından Müftülük tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeni ile düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmalarında birinci olan öğrenciler çeyrek, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler ise gram altınla ödüllendirildi.

Programa, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Müftüsü İsa Kaynak, ilçe müftüleri, diyanet çalışanları, öğretmenler, öğrenciler, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement