Laleli Gençlik Merkezi İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Laleli Gençlik Merkezi İhalesi Yapıldı

Laleli Gençlik Merkezi İhalesi Yapıldı

Manisa Belediyesi'nin 2012 projelerinden bir tanesi olan Laleli Gençlik Merkezi'nin ihalesi, 8 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

19.02.2012 17:36

Manisa Belediyesi'nin 2012 projelerinden bir tanesi olan Laleli Gençlik Merkezi'nin ihalesi, 8 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Teklif dosyalarının incelenmesinin ardından ihaleyi kazanan firmanın belirleneceği ve yer teslimi yapılarak proje startının verileceği belirtildi.

Manisa Belediyesi tarafından Laleli bölgesine yapılacak olan Laleli Gençlik Merkezi'nin ihalesi, Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleşti. Manisa Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Süleyman Çoban'ın başkanlık ettiği ihaleye, 7 firma ve 1 ortak girişim olmak üzere 8 firma teklif verdi. Tekliflerin alınmasının ardından ihale birimi tarafından teklif dosyalarının incelenmesi başladı. Manisa Belediyesi olarak Laleli bölgesine yapılacak ve Manisa gençliğine hitap edecek olan Laleli Gençlik Merkezi projesinin daha önce yapılan ihalesinin iptal edildiğini hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ihale prosedürlerinin tamamlanmasının ardından çalışmanın başlayacağını söyledi.

Merkezin Çevreciler Lokali olarak bilinen bölgede yapılacağını belirten Başkan Ergün, Laleli Gençlik Merkezi'nde özellikle gençlerin ve kadınların faydalanabileceği birçok faaliyetin yer alacağını da sözlerine ekledi. Başkan Ergün, "Mülkiyeti Manisa Belediyesi'ne ait, 2 bin 980 metrekarelik alanda inşa edilecek toplam 3 bin 615 metrekarelik kapalı alanı bulunan yapıda; yönetim binası, dans salonu, spor salonu, sergi holleri ve sergi salonu, kafeteryası, 6 adet eğitim atölyesi, amfi tiyatro, seminer salonu, çok amaçlı salon, 3 adet çatı bahçesi, 24 adet müzik ve eğitim sınıfları ile 140 kişilik konferans salonu ve toplantı salonu yer alacak, 2 bin 15 metrekarelik açık alan da gençlerin sosyal aktiviteleri ve yeşil alan için ayrıldı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Laleli Gençlik Merkezi İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement