Lapseki'de Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları

Lapseki\'de Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında ziyaretler devam ediyor.

09.04.2015 17:09

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında ziyaretler devam ediyor.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Belediye Meclis Üyeleri Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Murat Duran'ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Halil Özer Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, "Ülkemizdeki tüm emniyet personelinin, emniyet güçlerinin gününü tebrik ediyoruz. Bizler sadece bugünlerde ziyaret için gelmedik. Her daim hizmet noktasında Emniyet Müdürümüz Murat Sarı ile de sık sık bir araya geliyoruz. Lapseki ilçesinde trafik güvenliğinin sağlıklı akışı için en kısa zamanda EDS yapılacaktır" dedi. Belediye Başkanı Yılmaz yerel yönetimlerin tüm kurumlarla iletişim içerisinde çalıştığını belirterek, "Bugün Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü. Dikkat ederseniz Cumhuriyet döneminden de önce kurulan köklü bir teşkilattan bahsediyoruz. Emniyet güçlerimiz sayesinde ülkemizde ve ilçemizde huzurlu bir toplumun ayakta kalması sağlanıyor. Ben teşkilatın tüm mensuplarına teşekkür ederek 170. yıl dönümlerini tebrik ediyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement