Lapseki Kiraz Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Lapseki Kiraz Festivali Sona Erdi

Lapseki Kiraz Festivali Sona Erdi

Lapseki Belediyesince bu yıl 29'uncusu düzenlenen Kiraz Festivali sona erdi.

16.06.2014 09:24  Güncelleme: 09:39

Lapseki Belediyesince bu yıl 29'uncusu düzenlenen Kiraz Festivali sona erdi.

Vali Ahmet Çınar, festivalin sona ermesi nedeniyle Çarşı Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, 29 yıl kısa bir süre olmadığını belirterek, "Başladığından bugüne ve bugün kutlanan festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Lapseki kiraz festivali, ama baktığımızda erik festivali gibi maşallah çok kıymetli üreticilerimiz var, ellerinize sağlık. Cennet vatanımızın cennet kenti Çanakkale bereketiyle de ürün kalitesiyle de Türkiye'de kapasitesini ortaya koymuştur" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletveki İsmail Kaşdemir ise Lapseki'de birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, komşuluğun her zamankinden daha  fazla olduğunu ifade ederek, "Özlediğimiz, istediğimiz tablo budur. Gerçekten göreve geldiğinden beri heyecanını, çalışkanlığını gördüğümüz Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'a bu çalışkanlığından dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Nadide Sultan, Ümit Sayın ve Tuğba Altıntop konser verdi.

Etkinliğe, Lapseki Garnizon Komutanı Deniz Albay Recep Şenveli, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ile vatandaşlar katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki Kiraz Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement