Lösev'den Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Lösev'den Dolandırıcılık Uyarısı

Lösev\'den Dolandırıcılık Uyarısı

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın Türkiye’nin en büyük onkoloji hastanesinin yapımı için başlattığı “bir tuğla da siz koyun” kampanyası devam ederken, vakıf dolandırıcılara dikkat çekti.

14.06.2014 11:38

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesinin yapımı için başlattığı "bir tuğla da siz koyun" kampanyası devam ederken, vakıf dolandırıcılara dikkat çekti.

LÖSEV tarafından yapılan açıklamada, ramazan ayının gelmesiyle birlikte halkın dini hassasiyetlerini ve vakıf adını kullanarak bağış isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi. Açıklamada, "Lösemili ailelerimiz, gönüllülerimiz ve kamuoyundan gelen çok fazla şikayette, bütün Türkiye'de organize olmuş dolandırıcıların sokaklarda insanları durdurarak veya kapı kapı dolaşarak LÖSEV ve lösemili çocuklar adına gazete sattıkları, bağış topladıkları ve çıkarları için harcadıkları iletilmiştir. Bazen palyaço ya da maskeli bir çocuk kılığına girerek gazete veya bir eşya satmak isteyen, bazen de sahte LÖSEV kimliği veya sahte makbuzlarla kapınızı çalarak LÖSEV adına bağış topluyoruz diye gelen sahtekarlara itibar etmeyiniz. Lösemili çocuklarımızın dolaylı olarak canını ve kanını çalan bu dolandırıcıları 155 Polis İmdat ve vakfımıza 0312 - 447 06 60 no'lu telefonlarımızı arayarak ihbar ediniz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösev'den Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement