Medikar Hastanesi Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı - Son Dakika
Yerel

Medikar Hastanesi Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı

Medikar Hastanesi Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı

Karabük’e ve bölgeye hizmet veren Özel MEDİKAR Hastanesi başarılı bir operasyona daha imza attı.

08.04.2014 18:20

Karabük'e ve bölgeye hizmet veren Özel MEDİKAR Hastanesi başarılı bir operasyona daha imza attı.

10 yıl sonra yeniden anne olmaya karar veren ve bağlattığı tüpleri açtırmak isteyen Hülya Karadağ MEDİKAR Hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldı.

Karadağ, 37 yaşında olduğunu ve 3 çocuk sahibi olduğunu söyleyerek, " 2003 yılında tüplerimi bağlatmıştım. Eşimle tekrar çocuk sahibi olmaya karar verdikten sonra tüpleri açtırmak için Zonguldak'ta ve Ankara'da gittiğimiz hastanelerden olumsuz yanıt verildi. Bir daha çocuk sahibi olmamın çok zor olduğu bize söylendi. Tam ümitsizliğe düştüğümüz zaman yakınlarımızın tavsiyesi üzerine son çare olarak MEDİKAR Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde Op. Dr. Şakir Polay'a tedavi oldum. Yapılan başarılı bir operasyon ardından tekrar hamile kaldım" dedi.

Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Şakir Polay, Tüp bağlanmasının geri dönüşümü çok kolay olmayan bir işlem olduğunu belirterek, " Tubal reanastamozda başarı şansı çok düşüktür. Hastamız tedavi için bize geldiğinde tüplerini açmak için Tubal reanastamoz işlemini yaptık, hastamız 4 gün hastanemizde yattı ve şimdi yani tüpleri açıldıktan 5 ay sonra gebe kaldı" dedi.

Karadağ ailesi, MEDİKAR Hastanesine ve Op. Dr. Şakir Polay'a teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medikar Hastanesi Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement