Menteşe'de Doğalgaz Kazı Çalışması İçin Protokol İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Menteşe'de Doğalgaz Kazı Çalışması İçin Protokol İmzalandı

Menteşe Belediyesi ile Akmercan Gaz Bölge Müdürlüğü arasında doğalgaz kazı çalışması protokolü imzalandı.

03.07.2014 11:23

Menteşe Belediyesi ile Akmercan Gaz Bölge Müdürlüğü arasında doğalgaz kazı çalışması protokolü imzalandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, belediye başkanlık makamında Akmercan Gaz  Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ile protokol imzaladı.

Menteşe'nin uzun zamandır beklentisi olan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili yaptıkları görüşmeleri imza noktasına getirdiklerini belirten Başkan Gümüş, "Protokol çerçevesinde ilk kazı çalışmaları Karamehmet Mahallesi Menteşe mevkisinde yapılacak. İlçemizde doğalgaz ile hava ve çevre kirliliği azalacak, ekonomik yönden de daha ucuz yakıt sistemine kavuşmuş olacak" dedi.

Belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlara kısa sürede ulaşması için çalışacaklarına işaret eden Gümüş, şunları söyledi:

"İlk kaynağın atılmasının ardından en kısa sürede halkımızın doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız. Doğalgaz çalışmalarında, vatandaşlarımızın rahatsızlık duymamaları için belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kontrolü ve koordinasyonunda gerçekleştirilecek. Doğalgazın ilçemize ve Menteşe halkına hayırlı olmasını diliyorum."

Akmercan Gaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ise doğalgazın hava kirliliğini ortadan kaldırdığını vurguladı. Kaplanoğlu, Menteşe ilçesinin 2018 yılı sonuna kadar doğalgaza kavuşmasını hedeflediklerini billdirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Menteşe'de Doğalgaz Kazı Çalışması İçin Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement