Meski, Gülnar'ın Altyapısını Yeniliyor - Son Dakika
Yerel

Meski, Gülnar'ın Altyapısını Yeniliyor

Meski, Gülnar\'ın Altyapısını Yeniliyor

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar’ın ilçe oluşunun 100. yılı kutlamaları dolayısıyla içme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını öne aldı.

10.06.2016 16:07

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar'ın ilçe oluşunun 100. yılı kutlamaları dolayısıyla içme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını öne aldı.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamada, Gülnar'ın ilçe oluşunun 100. yılı dolayısıyla Ağustos ayında düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Çarşı'ya sıcak asfalt çalışması yapılacağı bildirildi. MESKİ Genel Müdürlüğü'nün yatırım programında yer alan Gülnar içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatları yenileme çalışmalarının da etkinlikler çerçevesinde öne alındığı belirtilen açıklamada, "Çarşının içme suyu ve kanalizasyon şebeke yenileme çalışmaları öne alınarak, içme suyu şebeke yenileme çalışmalarına başlanmıştır. Kısa bir süre sonra tamamlanacak çalışmaların ardından kanalizasyon şebeke yenileme çalışmalarına da derhal başlanacaktır" denildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz da konuya ilişkin açıklamasında, Gülnar'da yürütülen altyapı çalışmaları ile ilçenin çehresinin değişeceğini belirtti. Kocamaz, "Gülnar'da yürütülecek içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları ile birlikte Gülnar'ımızın 100. yılını kutlayacağımız 26-27-28 Ağustos 2016 tarihlerine kadar çalışmaların yapıldığı yerlerin tamamında sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları yapılacaktır. Mersin'in tamamında olduğu gibi Gülnar'ımız da hizmete doyacaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski, Gülnar'ın Altyapısını Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement