MHP İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

MHP İstişare Toplantısı Yaptı

MHP İstişare Toplantısı Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanlığı tarafından, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkan adayı birlikte istişare toplantısı yaptı.
Sezer Pastanesi Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, MHP Kilis İl Başkanı...

10.11.2013 14:18

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanlığı tarafından, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkan adayı birlikte istişare toplantısı yaptı.

Sezer Pastanesi Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Arif Amoca, Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Mısırlıgil, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda MHP'li katıldı. İstişare toplantısına katılanlar tek tek söz alarak seçimde uygulanması gereken stratejiyi masaya yatırarak görüşlerini ifade etti.

MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, MHP'nin Kilis Belediye Başkan adayının Hasan Mısırlıgil olduğunu belirterek şöyle konuştu: "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimi kazanmak için canla başla çalışacağız. Bugün burada görüşlerini ifade eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin görüşü bizim için çok önemlidir. Bu nedenle bu tür toplantıları daha sık yapacağız. Allah'ın izni ile seçimleri Kilis'te kazanarak AKP iktidarına bir ders vereceğiz."

Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Mısırlıgil de, toplumun bütün kesimlerini kucaklayacaklarını belirterek şunları söyledi: "Halkımızın MHP'ye büyük bir teveccühü var. Gece gündüz demeden çalışarak seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Herkesin taşın altına elini koymasını istiyorum. Bütün arkadaşlarımızın ve Kilis halkının emrinde olacağım. Siçimden büyük zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Herkesin desteğini bekliyorum." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement