MHP Kale İlçe Başkanlığına İsmail Omrak Seçildi - Son Dakika
Yerel

MHP Kale İlçe Başkanlığına İsmail Omrak Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kale İlçe Başkanlığına İsmail Omrak seçildi.

29.01.2012 17:44

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kale İlçe Başkanlığına İsmail Omrak seçildi.

MHP Kale İlçe Teşkilatı'nın olağan genel kurulu, Kale Belediyesi Camlı Köşk Kıraathanesinde gerçekleştirildi.

Kongreye, MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, eski MHP Denizli Milletvekili Salih Erbeyin, CHP Kale İlçe Başkanı Mehmet Çelimli, DP İlçe Başkanı Baha Duran ile partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, kongrede yaptığı konuşmada, partinin başarısını daha üst seviyelere çıkarmak için çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde çalışma tempolarını artıracaklarını ifade etti.

Fransa Senatosu Genel Kurulu'nun 1915 Ermeni iddialarını reddetmeyi suç sayan yasa teklifini onaylaması konusuna değinen Kaplan, "Manşetlerde Türk halkı aldatılmaya ve kandırılmaya devam ediliyor" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise Anadolu Lisesi ve Meslek Yüksekokulu'nu bedel ödeyerek aldıklarını, Anadolu Lisesi için Etem Özsoy Çok Programlı Lisesi'ne ek bina yapma sözü verdiklerini, Kale Meslek Yüksekokulu için de belediye hizmet binasını tahsis ettiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Omrak, ilçe başkanlığına seçildi.

Omrak'ın Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı:

Ali Kesici, Şükrü Özyurt, Özkan Dönmez, Yusuf Serter, Adem Tınş, İbrahim Aşkın, Hamza Çakmakçı, Şeref Sarıtaş, Mehmet Ali Ün, Mehmet Düzel, Nihat Gözeten, İsmail Yenikuyu, Osman Aracı, Gürkan Çakanel olurken, il delegeliğine ise İsmail Omrak, Yakup Karaceylan, Hüsamettin Aşkın, Necati Tahal, İsmail Yarımca, Fahri Kutlu, Kadir Çakmakçı, Oğuzhan Sözkesen, Abbas Özekmekçi, Mustafa Kabatlı, Yaşar Mayuk, Yusuf Sarıtaş.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Kale İlçe Başkanlığına İsmail Omrak Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement