MHP'li Karakoç Kulplularla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Karakoç Kulplularla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, seçim çalışmaları kapsamında Kulp ilçesini ziyaret etti.

15.05.2015 17:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, seçim çalışmaları kapsamında Kulp ilçesini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde devam ederek vatandaşlarla bir araya gelen Karakoç, Merkez Camii'nde vatandaşlarla cuma namazı kıldıktan sonra esnafları gezip, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Halkla birlikte çay içip sohbet eden Karakoç, bölgede yaşanan tüm sorunları yakından bildiğini ve seçilmesi durumunda bu sorunlarla bizzat ilgilenerek çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Karakoç, "Kulplu kardeşlerimizle el ele tutuşmak, ülkemizin içinde bulunduğu süreci Kulplu kardeşlerimize anlatmak ve içinde bulunduğumuz bu önemli süreçte Kulplu kardeşlerimizden destek istemek adına il başkanımız ve milletvekili adaylarımızla beraber Kulp ilçesinde halkımızla bir araya geldik ve esnaf ziyaretimizi gerçekleştirdik. Halkımızdan ciddi bir teveccüh görüyor Milliyetçi Hareket Partisi. Bu teveccühün 7 Haziran'da sandığa yansıyacağını düşünüyoruz" dedi.

Karakoç'un Kulp ilçe esnafı ziyaretine MHP Diyarbakır milletvekili adayları Recep Donat ve Ömer Bozkaya, MHP İl Başkanı Bahri Yıldırım ve partililer eşlik etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Karakoç Kulplularla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement