Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu; "Demokrasi ve Kalkınma Yerelde Başlar" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu; "Demokrasi ve Kalkınma Yerelde Başlar"

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu; "Demokrasi ve Kalkınma Yerelde Başlar"

Seçim çalışmaları kapsamında Pamukova’da bir dizi programa katılan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, yeni Büyükşehir yasasına eleştiriler yönelten muhalefet partilerine seslendi.

08.05.2015 14:05

Seçim çalışmaları kapsamında Pamukova'da bir dizi programa katılan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, yeni Büyükşehir yasasına eleştiriler yönelten muhalefet partilerine seslendi. Hacıeyüpoğlu, " Sakarya'da yeni yasayı eleştiren muhalefet, kazandığı Büyükşehirlerde de yeni yasayı eleştiriyor mu?" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Programı kapsamında Pamukova Halk Eğitim Merkezi kursiyer ve yöneticileri ile bir araya gelen, ev ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, Çardak ve Cihadiye mahalle sakinleri ile de buluştu. Pamukova'ya yeni Büyükşehir yasası ile önemli hizmetlerin ulaştırıldığına dikkat çeken Recep Hacıeyüpoğlu, hükümet ve yerel yönetimlerin işbirliği ile Pamukova'nın geleceğini hazırladıklarının altını çizdi.

Hacıeyüpoğlu, "Birileri mesnetsizce eleştirmeye devam etsin. Bugün yalnızca Çardak Köprüsü, yeni Büyükşehir yasasıyla ilçelerimizin kazandığının ispatıdır. Sakarya'da yeni yasayı eleştiren muhalefet, kazandığı Büyükşehirlerde de yeni yasayı eleştiriyor mu? Mahallelerin, ilçelerin, şehirlerin, Türkiye'nin kazanması için yerelin güçlenmesi elzemdir. Demokrasi ve kalkınma yerelde başlar. Muhalefet çelişki yüklü bu anlayışla kazananın kim olacağını düşünüyor? Hedefimiz belli; 'yerelden genele demokrasi ve kalkınma' için Büyükşehirin güçlü hizmet elinden yanayız. Sakarya'nın yeniden inşasına devam" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu; 'Demokrasi ve Kalkınma Yerelde Başlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement