Milletvekili Ali Şahin'den Gaib'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ali Şahin'den Gaib'e Ziyaret

Milletvekili Ali Şahin\'den Gaib\'e Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz’ı makamında ziyaret ederek ihracatçı birliklerinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

10.08.2014 15:46

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz'ı makamında ziyaret ederek ihracatçı birliklerinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Şahin'in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Türkiye'nin 2023 ihracat hedefleri doğrultusunda Gaziantep'in lokomotif görevi üstlendiğini belirterek ihracatın arttırılması için her türlü çalışmayı yürüttüklerini belirtti. Başkan Çıkmaz son dönemlerde komşu ülkelerde yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen ihracatçıların yeni pazarlar bulma çabasıyla aradaki farkın kapatılmaya çalışıldığını da sözlerine ekleyerek hedeflerinin dünyanın bütün ülkelerine ihracat gerçekleştirmek olduğunu bir veya birkaç ülkeye bağlı kalınmayacağını söyledi.

Gaziantep'te ve bölgede ihracat kültürünün geliştiğine de işaret eden Başkan Çıkmaz "Hedefimiz ihracatçılarımızla birlikte dünyada ayak basmadık ülke bırakmamak ve istikrarlı bir şekilde yeni pazarlara açılmak" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin başarılı çalışmalarından dolayı GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz'ı kutlayarak ihracatçıların karşılaşabilecekleri her türlü sorunun çözümü için ellerinden gelenleri yapacaklarını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ali Şahin'den Gaib'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement