Milletvekili Başer Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Başer Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi yerleşkesinde yapımı devam eden hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

16.08.2015 14:15

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi yerleşkesinde yapımı devam eden hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Başer, inşaat halindeki öğrenci yurdu, Mühendislik Mimarlık Fakültesi ek binası, Rektörlük hizmet binası ve araştırma ve uygulama hastanesini inceledi.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozok Üniversitesinin 2006 yılında kurulduğunu hatırlatarak, gelişmesini hızlı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Yozgat'ın her alanda olduğu gibi eğitimde de AK Parti hükümetiyle kalkındığını belirten Başer, "Yozgat, yıllarca üniversite hayali kuran bir ildi. AK Parti, iktidara geldiği zaman ilk işlerinden biri Bozok Üniversitesini Yozgat'a kazandırmak oldu. Üniversitenin ilimize kazandırılması ekonomik anlamda da büyük katkılar sağladı" diye konuştu.

Geniş bir yerleşkesi bulunan üniversitenin yeni binalarla gözde bir yüksek öğretim kuruluşu olma yolunda hızla ilerlediğini dile getiren Başer, "Üniversitemize modern, çağımıza ayak uyduran, görselliğiyle, rahat kullanımıyla dikkat çeken güzel binalar yapılıyor. Binalarımızda her şey düşünülmüş. Yeni yatırımlar Yozgat halkına, üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Başer, Bozok Üniversitesinin şu anda 13 bin olan öğrenci sayısının ileriki yıllarda daha da artacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Başer Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement