Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu

Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu

AK Parti Kilis Milletvekili Op.Dr.Fuat Karakuş, Kilis'teki Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il başkanlarıyla, Memur-Sen binasında bir araya geldi.

25.02.2013 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kilis Milletvekili Op. Dr. Fuat Karakuş, Kilis'teki Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il başkanlarıyla, Memur-Sen binasında bir araya geldi.

Toplantıya; Memur-Sen Kilis İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı

Bekir Şen, Sağlık-Sen İl Başkanı Hüseyin Özcan, Toç-Bir-Sen İl Başkanı Sinan Bulut, Diyanet-Sen İl Başkanı Recep Yıldız, Enerji-Bir-Sen İl Başkanı Ahmet Uğur Özil, Büro Memur-Sen İl Başkanı Veysel Tacoğlu, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Abdurrahman Datoğlu katıldı.

Memur-Sen Kilis İl Temsilcisi Bekir Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Kamuda Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası' kapsamında Kilis'te 10 bin imza toplandığını söyledi. Şen, "Artık bu sorunun muhatabı siyaset kurumudur. Kıyafet özgürlüğünün yasal bir güvenceye kavuşmasını istiyoruz" diye konuştu.

Şen, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve okullardaki yönetici atamalarıyla ilgili Türkiye genelinde bazı illerin başlattığı atama takviminin Kilis'te de en kısa zamanda yapılması gerektiğini belirterek, konuyla ilgili olarak Milletvekili Karakuş'tan destek istedi.

AK Parti Kilis Milletvekili Op. Dr. Fuat Karakuş ise burada yaptığı konuşmada, "AK siyaset halkla iç içedir. Ben sizlerden biriyim; sizin gibi yaşıyor, sizin hissiyatınızı taşıyorum. Bu ilin sorunlarını çözüme kavuşturmak için varım. Ülkemiz AK Parti ile, hizmette geçmişle kıyaslanamayacak kadar hamleler yapmıştır. Çalışanın maşını IMF'den aldığı borç para ile ödeyen bir yapıdan, IMF'ye borç verecek bir duruma gelmiştir. Dünya, Türkiye'nin 10 yılda yaptığı atılımların nasıl yapıldığını araştırmaya ve ülkemizi model almaya başlamıştır. Hükümetimiz bu çalışmaları halkından aldığı destek ve güvenle yapmaktadır. Yerelde ve ülke genelinde yaptığımız çalışmalar, yapacaklarımızın bir göstergesidir" dedi.

Kılık kıyafet özgürlüğü noktasında Memur-Sen'in yaptığı çalışmayı takdirle karşıladığını söyleyen Karakuş, "İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Aslında kıyafet konusu üçüncü dünya ülkelerinin sorunudur. Günümüz Türkiye'sine yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve okullardaki yönetici atamalarıyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşeceğini, gerekirse konuyu Milli Eğitim Bakanlığı'na taşıyacağını kaydeden Karakuş, katılanların sorularını da cevaplandırdı. Karakuş, "Memur-Sen'i her zaman önemsiyorum. Duruşunu, toplumsal olaylara yaklaşımını, ülke gündemine olan bakışını ve katkısını, çalışanların hak ve özgürlükleri için verdiği mücadeleleri takdirle karşılıyorum. Sivil örgüt olarak Kilis yerelindeki sorunların çözümü noktasındaki olumlu ve yapıcı yaklaşımlarınıza, gösterdiğiniz sıcak ve yoğun ilgiye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement