Milletvekili Ören TOKİ Konutları Alanında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ören TOKİ Konutları Alanında İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Ören TOKİ Konutları Alanında İncelemelerde Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt Milletvekili Osman Ören, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak konut ve Kezer Projesi’nin yapılacağı alanda incelemede bulundu.

07.09.2014 16:29

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt Milletvekili Osman Ören, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak konut ve Kezer Projesi'nin yapılacağı alanda incelemede bulundu.

TOKİ'nin Siirt'te 600 kişi kapasiteli cami, 16 derslikli okul ve ticaret Merkezinin içinde yer alacağı 355 adet konut yapılacağını belirten Ören, şantiye çalışmalarının başladığını müjdeledi. Evren Mahallesi'nde yapımına başlanan şantiyede incelemede bulunan Ören, 170 dönüm arazi üzerinde çok fonksiyonlu kompleks ve mesire alanının bulunduğunu ifade ederek, yapılacak konut alanıyla şehir merkezinin nefes alacağını dile getirdi.

Ören, daha sonra merkeze 10 kilometre uzaklığındaki Kezer Çayı eteklerinde yapılacak 'Kezer Projesi' şantiye çalışmalarını inceledi. Ören, Kezer'de yapılacak sosyal tesisle önemli bir eksikliğin giderileceğini ifade ederek, projenin bizzat kendisi tarafından yürütüldüğünü, bakanlık nezdinde yapılan girişim sonucu çıkartılan ödenekle yapılacağını açıkladı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ören TOKİ Konutları Alanında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement