Milletvekili Seçimin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçimin Ardından

AK Parti'den Nevşehir milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider mazbatalarını aldı.

11.11.2015 17:34

AK Parti'den Nevşehir milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider mazbatalarını aldı.

Nevşehir Adliyesindeki mazbata töreninde Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider'e mazbatalarını Ağır Ceza Başkanı Sabahattin Sarıdoğan verdi.

Nevşehir Adliyesindeki mazbata töreninde konuşan Sarıdoğan, "1 Kasım seçimlerinin ardından herkeste bir rahatlama oldu. Yani bu kararlı kararsız, oy veren vermeyen, iktidarı destekleyen desteklemeyen herkes rahatladı. 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Göktürk ise seçim sonuçlarının Türkiye'ye ve Nevşehir'e hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "1 Kasım seçimlerinin ardından Nevşehir'de 3 milletvekilini de kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Nevşehir milletvekilleri olarak bize oy atsın atmasın tüm Nevşehir halkının hizmetinde olacağız" diye konuştu.

Törene milletvekillerinin yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti il Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçimin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement