Muğla'da Çöp Kamyonunun Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Çöp Kamyonunun Devrilmesi

Muğla\'da Çöp Kamyonunun Devrilmesi

Fethiye'de çöp kamyonunun devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 temizlik işçisinin cenazesi, belediye önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

04.07.2014 17:17

Fethiye'de çöp kamyonunun devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 temizlik işçisinin cenazesi, defnedildi.

Kazada yaşamlarını yitiren Yüksel Güzel (38) ile Kadir Akbulut'un (44) Türk bayrağına sarılı tabutları, Fethiye Belediyesi atölyesine getirildi. Burada düzenlenen törene Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, belediye çalışanları ve hayatlarını kaybeden işçilerin yakınları katıldı.

Törende konuşan Başkan Saatcı, kazada ölenlere, rızıklarını kazanmak amacıyla evlerinden çıkıp yaşamını yitirdikleri için "şehit" denildiğini, bu nedenle tabutları Türk bayrağına sardıklarını söyledi.

Konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olmayan Saatcı, "Uzun süredir belediye başkanlığı yapmama rağmen ilk kez görev başındaki 2 personelimi kaybettim. Ölüm hak ama şu an en aciz kaldığımız durumdayız. Yakınlarına sabır diliyorum. Bütün belediye çalışanları onların akrabalarıdır. Var olduğumuz sürece ailelerinin yanında olacağız" dedi.

Törenin ardından cenaze aracına konulan Yüksel Güzel'in cenazesi Çatalarık, Kadir Akbulut'un cenazesi ise Seydikemer ilçesindeki Beşkavak mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan kazada yaralanan Muzaffer Aytuğlu'nun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olay

Patlangıç Ölüdeniz Caddesi'nde, Yüksel Güzel'in kullandığı 48 F 5070 plakalı çöp kamyonu devrilmiş, kazada Güzel ile kamyonda bulunan Akbulut hayatını kaybetmiş, temizlik işçisi Muzaffer Aytuğlu ise ağır yaralanmıştı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da Çöp Kamyonunun Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • rıfkı hancı: başımız sağolsun abim benim 1 0 Yanıtla

Advertisement