Nazilli Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediye Meclisinin, 2015 yılının son toplantısı olan Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

04.12.2015 18:00

Nazilli Belediye Meclisinin, 2015 yılının son toplantısı olan Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Nazilli Belediye Meclisi Aralık 2015 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. maddesi gereğince 02.12.2015 Çarşamba günü yapıldı. Belediye Meclisi toplantı salonunda ki yılın son toplantısı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın başkanlığında yapıldı. Aralık ayı Meclis toplantısında 7 ana gündem maddesi yanın da 2 adet de ek gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde yer alan Bozyurt Mahallesindeki Sağlık Evinin tahsis edilmesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı. İkinci gündem maddesinde yer alan Yalınkuyu Mahallesi 498 Parseldeki arsanın tapusunun verilmesi de meclis üyelerinin görüşmesi sonunda oy birliği ile onaylanırken, Çobanlar, Kavacık, Kozdere ile Sinekçiler Mahallelerine ait ağaçlandırma projesinin yapılması için Park ve Bahçeler Müdür Vekili Şükrü Irgat'a yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

2016 Yılında Yapılacak Festivallere yabancı ekip davet edilmesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Yeni Sanayi Esat Ergüler Spor Tesisler yanında yer alan Serkan Balcı İsminde değişiklik yapılarak başka bir yere verilmesi maddesi meclis üyelerince oy birliği ile onaylandı. Mecliste geçici işçi vizeleri de görüşüldükten sonra Belediye işçisi alacaklı Cemil Zeray ile uzlaşma sağlanması maddesi meclise sunuldu ve uzlaşma sağlanmasına oy birliği ile karar verildi.

Mecliste görüşülen 2 ek gündem maddesinde Nazbel Su ve Jeotermal San. Tic. Ltd.ti. nin kredi talebinin görüşülerek kredi çekmesine oyçokluğu ile karar verilirken Nazilli Belediyesi tarafından yapımı yeni tamamlanan Engelliler Parkına isim verilmesine oy birliği ile sonraki mecliste görüşülmesine karar verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement