Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Halk Merkezi'nde Düzenlenen Mevlide Katıldı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Halk Merkezi'nde Düzenlenen Mevlide Katıldı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Halk Merkezi\'nde Düzenlenen Mevlide Katıldı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Erenköy Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde Zeynep Elisa Yılmaz için düzenlenen bebek mevlidine katıldı.

29.11.2022 13:31  Güncelleme: 13:35

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Erenköy Sezai Aksoy Halk Merkezi'nde Zeynep Elisa Yılmaz için düzenlenen bebek mevlidine katıldı.

Belediye tarafından 'Halk İçin Halk Merkezleri' sloganıyla, 16 ayrı mahallede kurulan 17 halk merkezinde; yurttaşlar için doğum günlerinden, nişana kadar birçok kutlama töreni ve etkinlik düzenleniyor. Başkan Kurt da son olarak, Erenköy Sezai Aksoy Halk Merkezi'nde 40 günlük olan Zeynep bebek için düzenlenen mevlide katılarak, bebeğe ve ailesine sağlıklı bir ömür diledi.

Halk merkezlerinin kapılarının her zaman yurttaşlara açık olduğunu belirten Kurt, "Bu merkezlerimiz hemşehrilerimizin. Burada doğum günü kutluyor; nişan, diş buğdayı törenleri düzenliyorlar. Hatta kadınlar günlerini merkezlerimizde yapıyor. Halkın merkezleri, onların kullanımına açık. 16 mahallede 17 halk merkezimiz var, halk merkezlerinin sayısını artıracağız. Bugün de Zeynep bebek için bir araya geldik. Onun bebek mevlidine katıldık. Ben Zeynep bebeğe anne ve babası ile birlikte sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt Halk Merkezi'nde Düzenlenen Mevlide Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement